Om meg

Om meg

Blogg

Hei Jeg heter Bianca Marie Nilsen.

Studerer markedsføring på markedshøyskolen i Oslo, dette semeseteret har jeg spesialiset meg i digitalmarkedsføring. Ved siden av studiet jobber jeg i en bolig for funksjonshemmede.

grunnen til at jeg har spesialisert meg innenfor digitalmarkedsføring er at jeg syns interaktiv reklame er spennende. I en verden hvor teknologien stadig tar over flere og flere plattformer, ser jeg på kunnskap innenfor digitalmarkedsføring som viktig når jeg skal ut i arbeidslivet. I forbindelse med studiet har jeg laget denne bloggen for å få en innsikt i hvordan det er å jobbe interaktivt og gjøre meg kjent med de forskjellige verktøyene som brukes. Selv er jeg en nysgjerrig person som liker å lære og oppleve nye ting.

Kunnskap er makt og den som intet våger, intet vinner.

Er opptatt av innovasjon og syns det er spennende å lese om nye oppfinnelser eller ider. Liker å holde meg oppdatert innenfor det som skjer utenfor husets fire vegger, så jeg leser en god del nyheter. Mitt beste valg i livet må være at jeg begynte å studere. Før jeg begynte å studere har jeg hatt en del forskjellige jobber. Den første jobben hadde jeg når jeg var 13 år gammel, da vasket jeg i en barehage tre ganger i uken for å betale for dressur og sprangtimer med ponnien min. Når jeg virkelig brenner for noe gjør jeg alt for å få det til.

Når jeg var 16 år gammel flyttet jeg alene til Tyskland sammen med hesten min, for å jobbe på en profesjonell dressurstall. Oppholdet ble ikke som jeg hadde tenkt, så jeg reiste hjem til Norge igjen etter fire måneder.

 Jobbet jeg noen år i barnehage pedagogikken jeg lærte her, fikk jeg god bruk for senere når jeg startet min egen rideskole. I 2006 kjøpte moren min et ridesenter i Drammen. I løpet av en periode på seks måneder utvidet jeg rideskolen fra 20 elever til 140 og venteliste. Vi drev dette stedet fra 2006 til 2009. Når jeg drev dette stedet, lærte jeg på både godt og vondt hva det vil si å drive for seg selv. Mine oppgaver på stedet var lett regnskap, alt det administrative, markedsføring, arrangering av stevner, show, rideskole, rideleir, og oppstallører.

Andorsrud he

En periode var jeg uten jobb og søkte på jobb som selger for Sector alarm. Denne jobben fikk jeg og oppdaget at jeg var veldig god på salg. I løpet av den første måneden, var jeg en av de fire i Norge som solgte flest boligalarmer. Dette har gjort at jeg er veldig intressert i forhandlinger og påvirkning.

cialdini
Robert Cialdini

Hest For alle

Ved siden av skolen er jeg i gang med et prosjekt som heter hest for alle. Min visjon med dette er at barn som er vanskeligstilt økonomisk kan få muligheten til å gå på rideskole. Når tiden strekekr til skal jeg jobbe med dette prosjektet. Første steget blir å samle inn penger fra organisasjoner og privatpersoner som ønsker å støtte prosjektet.

Blidet er arrangert, de på bildet er ikke med i " hestforalle"
Blidet er arrangert, de på bildet er ikke med i » hestforalle»

ha en fin dag

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *