Google online marketing challenge

Dette semesteret har klassen vært med i Google online marketing challenge. Dette har vært utrolig spennende og lærerikt. Vi har drevet en kampanje for Ekko bolig, de selger digitale løsninger for salg av boliger på Facebook. Målet med kampanjen var at vi skulle øke klikkraten ved hjelp av Google adwords.

Vi har utarbeidet en strategi for hvordan vi skal få kunder til å klikke på annonsen til Ekko bolig. Vi fikk et budsjett vi måtte forholde oss til i løpet av kampanjeperioden. Da er det viktig at man på best mulig måte fordeler disse midlene for å oppnå klikk som konverterer til et salg, eller treffer kunder som er interessert i tjenester fra Ekko bolig.

I begynnelsen av kampanjen kjørte vi en a/b test med to forskjellige annonser. På bakgrunn av klikk valgte vi den annonsen som vi brukte videre i kampanjen. Vi har lagt ned mye tid på å teste ut forskjellige keywords. Vi ønsket å bruke keywords som treffer det rette segmentet for vår bedrift.

Dette har vært en lærerik prosess, og vi sitter igjen med mye lærdom etter disse 21 dagene, som kampanjen har pågått.

Vi som gruppe har samarbeidet veldig bra. Vi er tre personer med forskjellige egenskaper ,som gjør at vi har utfylt hverandre bra som en gruppe. Vi har erfart at det er nyttig å være forskjllige, dette kan gi spennende resultater. Viktigst av alt i gruppen har vært at alle har sluppet til, og vi har kunnet ta en diskusjon uten å bli uvenner.

jeg vil rette en stor takk til Samira og Tonje. Det har vært veldig fint å ha et samarbeid med dere. Samira og Tonje, har skrevet om Google onlie marketing challenge på sine blogger. Dette kan du lese mer om her : Tonje og Samira

 

Tonje

       Tonje  

Samira

Samira

Share Button

Om BiancaMarie

Hei Heter Bianca og studerer markedsføring på markedshøyskolen i Oslo. Ved siden av studiene jobber jeg i en bolig for funksjonshemmede. Har en hund som heter Bernard, men han bor hos moren min mens jeg studere. Tidligere har jeg eid et ridesenter og drevet en rideskole med 140 elever i uken. Når jeg drev ridesenteret fikk jeg erfaring med markedsføring for å rekruttere nye elever til rideskolen og kunder som leide stallplass av oss. Når dette stedet ble solgt bestemte jeg meg for at jeg ønsket å utdanne meg innefor salg og markedsføring. Ved siden av studiene er jeg igang med å starte opp med et prosjekt som heter " hest for alle". Målet med dette prosjektet er at økonimsk vanskeligstilte barn mellom 7-15 år skal få en mulighet og støtte til å gå på rideskole.
Dette innlegget ble publisert i Digital markedsføring. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Google online marketing challenge

  1. Takk for et flott semester! 🙂 Siste innspurt nå!!
    Hyggelig å få ros. Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *