Digital markedsføring

Google online marketing challenge

Dette semesteret har klassen vært med i Google online marketing challenge. Dette har vært utrolig spennende og lærerikt. Vi har drevet en kampanje for Ekko bolig, de selger digitale løsninger for salg av boliger på Facebook. Målet med kampanjen var at vi skulle øke klikkraten ved hjelp av Google adwords.

Vi har utarbeidet en strategi for hvordan vi skal få kunder til å klikke på annonsen til Ekko bolig. Vi fikk et budsjett vi måtte forholde oss til i løpet av kampanjeperioden. Da er det viktig at man på best mulig måte fordeler disse midlene for å oppnå klikk som konverterer til et salg, eller treffer kunder som er interessert i tjenester fra Ekko bolig.

I begynnelsen av kampanjen kjørte vi en a/b test med to forskjellige annonser. På bakgrunn av klikk valgte vi den annonsen som vi brukte videre i kampanjen. Vi har lagt ned mye tid på å teste ut forskjellige keywords. Vi ønsket å bruke keywords som treffer det rette segmentet for vår bedrift.

Dette har vært en lærerik prosess, og vi sitter igjen med mye lærdom etter disse 21 dagene, som kampanjen har pågått.

Vi som gruppe har samarbeidet veldig bra. Vi er tre personer med forskjellige egenskaper ,som gjør at vi har utfylt hverandre bra som en gruppe. Vi har erfart at det er nyttig å være forskjllige, dette kan gi spennende resultater. Viktigst av alt i gruppen har vært at alle har sluppet til, og vi har kunnet ta en diskusjon uten å bli uvenner.

jeg vil rette en stor takk til Samira og Tonje. Det har vært veldig fint å ha et samarbeid med dere. Samira og Tonje, har skrevet om Google onlie marketing challenge på sine blogger. Dette kan du lese mer om her : Tonje og Samira

 

Tonje
Tonje
Samira
Samira

One thought on “Google online marketing challenge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *