Et sprang i livet

Bianca Marie Nilsen

 

Share Button

Om BiancaMarie

Hei Heter Bianca og studerer markedsføring på markedshøyskolen i Oslo. Ved siden av studiene jobber jeg i en bolig for funksjonshemmede. Har en hund som heter Bernard, men han bor hos moren min mens jeg studere. Tidligere har jeg eid et ridesenter og drevet en rideskole med 140 elever i uken. Når jeg drev ridesenteret fikk jeg erfaring med markedsføring for å rekruttere nye elever til rideskolen og kunder som leide stallplass av oss. Når dette stedet ble solgt bestemte jeg meg for at jeg ønsket å utdanne meg innefor salg og markedsføring. Ved siden av studiene er jeg igang med å starte opp med et prosjekt som heter " hest for alle". Målet med dette prosjektet er at økonimsk vanskeligstilte barn mellom 7-15 år skal få en mulighet og støtte til å gå på rideskole.
Dette innlegget ble publisert i Om meg. Bokmerk permalenken.

9 kommentarer til Et sprang i livet

 1. Tonje Helen sier:

  Ååå, så herlig video! 🙂 Nå ble jeg inspirert til å lage min egen.

 2. En mer ærlig, sprudlende og morsom person skal man lete lenge etter. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, du er en spennende og flott jente med mange gode kvaliteter – og du bør være veldig stolt av deg selv!

 3. solfrid Madsen sier:

  Herlig , morsom . video. Blir glad, livsglede ….kraft og et kreativt innslag.

 4. Anne-Kari Madsen sier:

  Love the video! You are so funny and so full of life. I would want you on my team for sure for any marketing needs..ha ha i hope you come to Seattle!!! <3

 5. Lena Danielsen sier:

  Hvor du tar det fra?! Dette var virkelig noe utenom det vanlige!
  Vet ikke om en person som er like kreativ og ærlig som deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *