Neil Patel

Neil Patel

Til dere som leser dette blogginnlegget, og ikke har kjennskap til Neil Patel, skal jeg gi en liten presentasjon av han.

neil_patel_1

Bildet av Neil Patel er hentet fra Google

Neil Patel er co -grunnlegger av Crazy Egg, Hello Bar, og KISSmetrics. Forbes omtaler han som en av de ti beste online markedsførerene i verden. Han hjelper store og kjente bedrifter som blant annet Amazone og  NBC, til å øke sin omsetning. Barack Obama har omtalt han som en av de 100 beste entreprenørene under 30 år. Hvis du ønsker å lese mer om Neil Patel og hans livshistori kan du gjøre det her

I mitt neste blogginnlegg skal jeg bedømme nettbutikken letsdeal på bakgrunn av hva Neil Patel mener er de fire viktigste punktene ved en nettside.

 1. Bevisstgjøring av nåværende strategi
 2. Fokus på hva som gjøres galt og hvordan dette kan endres
 3. Prioritere tilbakemeldinger basert på hva som har størst innvirkning og som er lettest å endre
 4. Kan underbygge sine påstander med data eller eksempler fra andre lignende nettbutikker

De fire punktene er oversatt av  Tonje Helen Danielsen

Når man driver en nettbutikk eller skriver en blogg er det viktig at man tenker på hvordan det man skriver oppfattes av andre.

Neil Patell mener det er viktig at man generere trafikk til sin nettside eller blogg, men enda viktigere at man tiltrekker seg riktig trafikk. Det man ønsker når man har en nettside hvor man driver med salg, så skal det resultere i at de som besøker siden foretar et kjøp. Eller hvis man skriver en blogg ønsker man at de rette personene skal lese det man skriver. Patel mener det er viktig å benytte seg av sosiale medier for å tiltrekke seg lesere. Ikke nødvendigvis mange lesere, men de leserne du ønsker. En måte man kan gjøre dette på er, f,eks ved å dele det man har skrevet på twitter. Hvis man skriver et blogginnlegg om en konkret bedrift, kan man sende bedriften en mail med link til sin egen blogg. Alt handler om å skape synlighet og blest rundt det man skriver og ønsker å dele med andre. Det holder ikke at man driver en blogg eller en nettside uten at man jobber for å gjøre det synlig. Man kan ha et utrolig bra produkt, men så lenge ingen vet om produktet har varen ingen verdi.

Ifølge Patel er det også viktig at man tenker over hvilket firma man kritiserer. Det kan lønne seg å fokusere på bedrifter i oppstartsfasen. De har ofte en liten organisasjon, og det er kort vei til beslutningstakerene. Endringsviljen er også større, og de tar lettere til seg råd utenfra. De store, etablerte selskapene har ofte en stor tungrodd organisasjon og en etablert måte å gjøre ting på. Skal man nå frem til disse, holder det ikke å ha en god sak og et veldig godt poeng. Et stort firma vil antagelig ikke bry seg om det du skriver, og avfeie kritikken enten som irrelevant eller usaklig.

 

Share Button

Om BiancaMarie

Hei Heter Bianca og studerer markedsføring på markedshøyskolen i Oslo. Ved siden av studiene jobber jeg i en bolig for funksjonshemmede. Har en hund som heter Bernard, men han bor hos moren min mens jeg studere. Tidligere har jeg eid et ridesenter og drevet en rideskole med 140 elever i uken. Når jeg drev ridesenteret fikk jeg erfaring med markedsføring for å rekruttere nye elever til rideskolen og kunder som leide stallplass av oss. Når dette stedet ble solgt bestemte jeg meg for at jeg ønsket å utdanne meg innefor salg og markedsføring. Ved siden av studiene er jeg igang med å starte opp med et prosjekt som heter " hest for alle". Målet med dette prosjektet er at økonimsk vanskeligstilte barn mellom 7-15 år skal få en mulighet og støtte til å gå på rideskole.
Dette innlegget ble publisert i Digital markedsføring. Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til Neil Patel

 1. Samira sier:

  Veldig bra introduksjon av Neil Patel. Jeg ser frem til vurderingen av nettbutikken let´sdeal!
  Du gir en oversiktlig innføring i innlegget ditt, og jeg følte jeg lærte mye mer om han etter at jeg hadde lest innlegget ditt. Stå på videre, du er superflink!
  Riktig god påske til deg 🙂 Vi sees neste uke!

  • BiancaMarie sier:

   Tusen takk Samira 🙂 blir velidg glad for at det jeg skrev kunne være til hjelp. Jeg har også lest ditt innlegg og syntes det var veldig bra. jeg skal linke opp til noe av det du har skrevet i mitt neste innlegg.
   Fortsatt god påske 🙂

 2. Tilbaketråkk: Hvordan vurdere en nettbutikk? – Samira Hoummira

 3. Tonje Helen sier:

  Utrolig fint og oversiktlig innlegg, Bianca 🙂 Blir spennende å se vurderingen av nettbutikken!
  God påske, vi sees neste uke 🙂

 4. Tilbaketråkk: Min vurdering av Letsdeal.no | Bianca Marie Nilsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *