google online marketing challenge

challange

Denne våren skal klassen i digital markedsføring ved Markedshøyskolen i Oslo delta i Google online marketing challenge. Denne konkurransen går ut på at vi skal kjøre en AdWords kampanje for en bedrift vi jobber for. Vi er veldig nysgjerrige personer, og klarte ikke å vente. Derfor har vi bestemt oss for å kjøre en lignende kampanje for bloggene våre på google med AdWords, rett og slett for å se hvordan det hele fungerer. Kampanjen skal etter planen være oppe og gå i løpet av morgendagen, så nå krysser vi fingrene, og er veldig spente på hvordan dette fungerer (Og selvfølgelig hvordan det går!)

Forfattet av Tonje Helen Danielsen

Share Button

Om BiancaMarie

Hei Heter Bianca og studerer markedsføring på markedshøyskolen i Oslo. Ved siden av studiene jobber jeg i en bolig for funksjonshemmede. Har en hund som heter Bernard, men han bor hos moren min mens jeg studere. Tidligere har jeg eid et ridesenter og drevet en rideskole med 140 elever i uken. Når jeg drev ridesenteret fikk jeg erfaring med markedsføring for å rekruttere nye elever til rideskolen og kunder som leide stallplass av oss. Når dette stedet ble solgt bestemte jeg meg for at jeg ønsket å utdanne meg innefor salg og markedsføring. Ved siden av studiene er jeg igang med å starte opp med et prosjekt som heter " hest for alle". Målet med dette prosjektet er at økonimsk vanskeligstilte barn mellom 7-15 år skal få en mulighet og støtte til å gå på rideskole.
Dette innlegget ble publisert i Digital markedsføring. Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til google online marketing challenge

  1. Samira sier:

    Blir veldig spennende! 🙂

  2. Tonje Helen sier:

    Enig med Samira, det blir veldig spennende og se hva vi kan lære av dette før selve konkurransen 🙂

  3. Solfrid Madsen sier:

    Dette høres spennende ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *