Digital markedsføring

google online marketing challenge

challange

Denne våren skal klassen i digital markedsføring ved Markedshøyskolen i Oslo delta i Google online marketing challenge. Denne konkurransen går ut på at vi skal kjøre en AdWords kampanje for en bedrift vi jobber for. Vi er veldig nysgjerrige personer, og klarte ikke å vente. Derfor har vi bestemt oss for å kjøre en lignende kampanje for bloggene våre på google med AdWords, rett og slett for å se hvordan det hele fungerer. Kampanjen skal etter planen være oppe og gå i løpet av morgendagen, så nå krysser vi fingrene, og er veldig spente på hvordan dette fungerer (Og selvfølgelig hvordan det går!)

Forfattet av Tonje Helen Danielsen

6 thoughts on “google online marketing challenge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *