50 ting du kanskje ikke visste om meg.

Ble utfordret av Samira

I går satt jeg sammen med studiegruppen min og jobbet med en oppgave. Samira utfordret meg til å svare på 50 spørsmål om meg selv. Det tok mye lengre tid enn jeg trodde å svare på alle disse spørsmålene. Det man svarer skal jo være ærlig, men samtidig vil man ikke brette ut hele livet sitt på nettet. Les det jeg har skrevet og kommenter gjerne i kommentarfeltet. Til dere som kjenner meg, rett på meg hvis dere syns at det er noe som mangler eller at jeg ikke har besvart spørsmålet riktig.

 

50 spørsmål om meg selv

1. Hvor gammel er du om 5 år?

Da er jeg kanskje voksen 😉

 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag?

Det er ikke så veldig lenge siden jeg stod opp, men den jeg har vært sammen med er hunden min Bernard.

bernard

3. Hvor høy er du?

162

4. Hvilken film så du sist?

A tale of two sisters

 

5. Hvem ringte du sist?

Ringte pappaen min og skravlet litt med han, mens jeg gikk på tur med hunden.

6. Hvem ringte deg sist?

Kjæresten min

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk?

Hehe…. det vil jeg ikke skrive her 😉

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms?

Jeg elsker å ringe og sende sms. Har fått høre at jeg har min egen telefonsentral.

9. Hva er ditt favorittsted?

Det er helt fantastisk i Oslo om sommeren, elsker å være ute på sjøen med båten, ligge på dekk med en kald øl og nyte livet. Er også veldig glad i Krakow, Finnmark, Italia og skredderudvannet.

Grip tak i alle mulighetene livet gir deg og aldri tenk at en drøm er for stor

Grip tak i alle mulighetene livet gir deg og aldri tenk at en drøm er for stor

10. Hvilket sted foretrekker du minst?

Det må være et sted langt ute på bygda, hvor det står et lite hus ute på et jorde og noen sier til meg «her skal du bo». Det ville vært et sted jeg foretrekker minst

11. Når så du moren din sist?

Det er tre dager siden jeg så moren min sist.

12. Hvilken øyefarge har du?

Grønne

13. Hvilken julesang er din favoritt?

Nå tennes tusen julelys

14. Er foreldrene dine gift eller skilt?

De er skilt

15. Når våknet du i dag?

I dag våknet jeg 07.00

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?

Av erfaring er det utrolig vanskelig å tenke seg til hvor man er frem i tid. Drømmen min er at jeg har en bra jobb eller driver mitt eget firma, at jeg er fornøyd med livet, fortsatt har de gode vennene mine rundt meg og at jeg har et spennende liv.

17. Hva skremte deg om natten som barn?

Løven i skapet fra Albert Åberg, den som skremte meg aller mest var min egen pappa. Han elsket å fortelle spøkelseshistorier og skremme meg sånn at jeg ble mest mulig redd. Pappa sin teori er at man skal skremme unger for da blir de tøffe. En gang hadde han bundet  et tau i puten min og begynte å dra i tauet etter at jeg hadde sovnet. Jeg skvatt til og ropte » mamma puten lever» Husker utrolig godt den kvelden, jeg løp livredd etter puten ned trappen. Da satt pappa nede i stuen og dro i tauet mens han lo så tårene trillet.

skremme

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le?

 

Denne sure papegøyen er et av mine favoritt klipp inne på  youtube.

19. Hva er din beste egenskap?

 

never-give-up

 

20. Hva er din verste egenskap?

Jeg geiper til de jeg ikke liker 😉

21. Sover du med eller uten klær om natten?

Det beste er å sove i Evas drakt, men hvis jeg skal sove borte eller det er kaldt sover jeg med klær på.

22. Hvor mange puter har du i sengen?

2 puter

23. Hva er det rareste du har spist?

Reinsdyrhjerte, bjørn og hønseføtter

24. Har du stasjonær eller bærbar data?

Bærbar

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?

Elsker å gå barfot når det er sommer, er selvfølgelig også veldig glad i forskjellige typer sko og bruker sokker i skoene om vinteren.

26. Hva hører du på akkurat nå?

At det suser i viften over ovnen inne på kjøkkenet.

27. Hvilken iskrem er din favoritt?

Den aller beste isen jeg noen gang har smakt er «sjokolade gelate fra Roma».

gelate

28. Hviken dessert er din favoritt?

Creme brulee

creme brulee

 

 

29. Den største premien du har vunnet?

Rød, hvit og blå sløyfe, på dressurstevne med hest

essens

30. Liker du kaffe?

Elsker cappuccino

 

31. Hva drikker du helst til frokost?

vin i roma hvis det er ferie…

32. Hvem var din favorittlærer på videregående?

Har en favorittlærer fra barne og ungdomsskolen og det er Kari Bernhoft, hun underviste oss i musikk og dans.

33. Kan du spille poker?

Jeg kan spille poker, har spilt Texas holdem på en klubb i Italia 😉 Har også spilt litt turneringer inne på Betsson, men det er lenge siden.

34. Hva har du spist i dag?

To knekkebrød med gulost

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg?

Theodor Kittelsen

Thor Heyerdahl

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på?

P3

37. Vil du ha barn?

Det vet jeg ikke

38. Kan du noen andre språk enn norsk?

Engelsk

39. Sover du på en spesiell side?

Liker å ligge på venstre side og legge meg på ryggen rett før jeg sovner.

sover

40. Foretrekker du havet eller basseng?

Jeg elsker havet 🙂

41. Hva bruker du helst penger på?

Jeg liker å bruke penger på reiser, klær, god mat og drikke.

42. Eier du dyrebare smykker?

Jeg har en gullring det er en av de få smykkene jeg ikke har mistet, for jeg tar den aldri av fingeren min. Det er ikke så lurt å gi meg dyre smykker for de har en tendens til å bli fort borte. Spesielt øredobber det er helt håpløst, har omtrent bare en av hver øredobb og ingen like par.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv?

Jeg liker Brennpunkt, side om side, helt perfekt, men skal sies at jeg ser svært lite på tv.

44. Hva skal du gjøre i helgen?

Fra fredag til søndag skal jeg jobbe 29 timer. Det er helt genialt at jeg kan jobbe 11 timers vakter, i løpet av helgen har jeg jobbet inn nesten en hel arbeidsuke.

45. Kan du stå på slalåm?

Ja det kan jeg, gleder meg til jeg har en jobb så jeg kan være med broren min til alpene. De er en stor gjeng som er der nå for å stå på slalåm, de drar dit hvert eneste år.

46. Hvordan imponerer man deg?

At man er fornøyd med livet sitt, har et godt humør, ærlig, men samtidig lur, tør å si hva man mener, har noe man interesserer seg for og er flink til, blir ofte imponert over de som kan ordlegge seg bra i samtaler.

47.Hva slags ringelyd har du på telefonen?

Den ringelyden som fulgte med telefonen når jeg kjøpte den.

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

 • Jeg kan snakke kråkespråket
 • Jeg har spilt hovedrollen som Ronja Røverdatter i teater

ROnja Ronja Røverdatter

nissemor I 2013 spilte jeg nissemor

 • Jeg flyttet fra Norge til Tyskland sammen med hesten min når jeg var 16 år gammel.
 • Jeg er eventyrlysten og liker å ta litt sjanser i livet
 • Jeg stammer fra Rathu familien i Tornedale og familien min har sitt eget buemerke.

buemerke

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt?

Akkurat nå drikker jeg av en rød kaffekopp

50. Er du sosial?

Jeg er veldig sosial og syns det er spennende å bli kjent med nye mennesker. Jeg er av den personen som kommer veldig fort i kontakt med folk, av den grunnen at det ofte er jeg som først sier «hei» Samtidig er det også viktig for meg å ha min alenetid. De jeg har mest kontakt med er mine gode venner som jeg har hatt helt siden barndommen, de betyr utrolig mye for meg.

 

Share Button

Om BiancaMarie

Hei Heter Bianca og studerer markedsføring på markedshøyskolen i Oslo. Ved siden av studiene jobber jeg i en bolig for funksjonshemmede. Har en hund som heter Bernard, men han bor hos moren min mens jeg studere. Tidligere har jeg eid et ridesenter og drevet en rideskole med 140 elever i uken. Når jeg drev ridesenteret fikk jeg erfaring med markedsføring for å rekruttere nye elever til rideskolen og kunder som leide stallplass av oss. Når dette stedet ble solgt bestemte jeg meg for at jeg ønsket å utdanne meg innefor salg og markedsføring. Ved siden av studiene er jeg igang med å starte opp med et prosjekt som heter " hest for alle". Målet med dette prosjektet er at økonimsk vanskeligstilte barn mellom 7-15 år skal få en mulighet og støtte til å gå på rideskole.
Dette innlegget ble publisert i Om meg. Bokmerk permalenken.

15 kommentarer til 50 ting du kanskje ikke visste om meg.

 1. turid røren sier:

  Så koselig å lese, det var nesten som om du satt ved siden av å snakket 🙂 Burde vært 100 spørsmål, så hadde gleden vart lengre! Du ordlegger deg så bra, man lever seg inn i det:-) Ha det fint Bianca, du er ei flott jente! Fy så slem faren din var som fant på noe sånt! Trodde faktisk ikke han hadde så god fantasi…??

  • BiancaMarie sier:

   Tusen takk Turid 🙂 Pappa elsker å skremme, det er noe av det beste han vet 😉 En dag så møtes vi igjen Turid og kan skravle masse om alt og ingenting 🙂

 2. Tonje Helen sier:

  Morsomt å lese, Bianca 🙂 Kjenner deg ikke så godt enda, men kjenner deg likevel igjen på noe av det du skriver!

 3. Solfrid Madsen sier:

  Hei på deg jenta mi.Mye mamma ikke visste om deg her.

 4. Mona Daielse sier:

  Så hyggelig å lese Bianca. At du har god fantasi kan jeg skrive under på. Husker godt den gangen du og Lena sto langs veIkanten med leke sverd og var overbevist om at vi hadde hatt innbrudd…. Og så var det bare jeg som hadde flyttet på noen møbler

  • BiancaMarie sier:

   Tusen takk Mona 🙂 Hahhaaha….ja det husker jeg veldig godt, Lena og jeg ringte deg for vi trodde at det var innbrudd i huset. Lena og jeg hadde en helt vill fantasi 😉

 5. Samira sier:

  Spennende å lese om deg, Bianca! 🙂
  Liker at du tok deg tid til å svare på utfordringen jeg ga deg. Bra jobba!

 6. Harald sier:

  Hei, Bianca.

  For det første synes jeg du skriver godt, og du ordlegger deg fint 🙂 Grammatikken er også helt upåklagelig!
  Artig å lese litt om deg her i natten. Som kjent er ikke vi veldig godt kjent, men føler at jeg har litt kjennskap til hvem du er gjennom FB. Vil gjerne fortelle deg at jeg liker å ha deg som venn der, og at jeg har et positivt inntrykk sv deg tvers i gjennom. Dette er noe som gjenspeiler seg her i svarene dine. Ingen store overraskelser og ingen delikate eller pikante avsløringer. Jeg vil nok tro at du har mye mer inne og kunne dradd på med litt saftige avsløringer – du, som de fleste andre, men så klart – vi liker ikke å blottlegger oss i all verdens offentlighet. Likevel er det mer en nok i innhold teksten din til å holde meg engasjert hele veien. Det går vel mye på at man kan føle nerven i hva du skriver, fordi jeg tror du liker å gi mye av deg selv. Og ikke minst synes jeg at du er et menneske som det er verdt å lese om, hvordan du tenker og har det i livet ditt. Man blir nysgjerrig og vil gjerne vite mer. Kanskje i en annen tekst eller ved en senere anledning. Kjempebra, Bianca! 🙂

 7. Janna Braseth sier:

  Gleder meg til dere får hus på landet!

  • BiancaMarie sier:

   Jeg skal ALDRI bo i et hus på landet. Det er sikkert veldig hyggelig og idyllisk, men det har jeg prøvd og det passer ikke for meg 😉 Bonderomantikk fins kun på tv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *